Søk

Julebrev fra DP i D-28

Kjære alle IW damer i D 28, 

Nå er vi allerede i adventtiden med mye lys tent både inne og ute og det er tid for julemøter med hyggelig sosialt samvær.

Jeg har i høst besøkt Karmøy Vest, Stord og Egersund – tusen takk for fine møter med dere alle – kjekt å få møte klubbene og få et innblikk i all aktivitet som foregår i klubbene. Inspirerende.

 Landstreff juni 2023:

Alle har fått tilsendt info på mail om landstreffet. Jeg håper at alle klubber i D 28 har lyst til å være representert. Søknadsfrist er 1. februar 2023 – det er første mann til mølla da det er begrenset med plasser – så meld dere på raskt hvis dere vil dra. Alle klubber i D 27 0g D 28 vil få kr 1800 pr klubb til dekning av reise, fordelt på antall som vil reise. Det er lagt opp til et spennende og variert program. President i IIW Zenaida Farcon kommer til møte.

På søndagens program er det bl.a. satt av tid til IW saker, hvor det settes fokus bl.a. på prosjekter i klubbene. Mange av dere har lokale prosjekt – også internasjonale prosjekt med forankring lokalt. Det hadde vært fint om dere hadde klart å lage en kort presentasjon evt med bilder fra prosjektet, som kan presenteres på søndagen ved medlemmer som evt er tilstede eller sende en minnebrikke med info til Lisbeth Nesteng (nå rådssekretær) som vil redigere og sette sammen innleggene. Jeg tar nærmere kontakt med presidentene i klubbene.

DÅM   10-11.03.23.

Stavanger IW jobber med å gjøre klar utsending av invitasjon med påmelding rett over nyttår. Håper mange, også utenom delegater og ISO, har lyst til å delta. Fredag blir en sosial kveld, selve Distriktsmøte foregår lørdag.

Da vil jeg ønske dere alle en fredelig julehelg og et Godt Nyttår.

Vel møtt i 2023!

Vennlig hilsen Ingjerd – DP D 28