Søk

Penger til prosjektene

Like før jul fikk Tollvesenet ved Svinesund kr 150 000,- av Inner Wheel Norges medlemmer til bruk for trening og opplæring av labradorhunden «Ellinor».
IW bidrar dermed med penger til «vår» narkotikahund nummer 18!

Glade damer fra Halden Inner Wheel klubb var representanter for alle IW medlemmer under overrekkelsen! Se bildet av givere og mottakere under her.

     «Ellinor» følger våkent med på overrekkelsen!

 

 

Med sine åtte måneder er «Ellinor» den alle yngste hunden i tjeneste på Svinesund. «Ellinor» trenes opp til å bli narkotikahund på Svinesund. og labradorvalpen gjør det veldig bra i test. Foreløpig er «Ellinor» under opplæring hos Robert Johansen som er fagansvarlig for hund ved Tolletaten på Svinesund. Vi ønsker lykke til med jobben videre!

Videre har alle vi innerwheelere samlet inn og donert kr 100 000,- til prosjektet vårt Safe Motherhood Ambassadors (SMA) i Etiopia for 2019! Det er mye som skjer i regi av vår samarbeidspartner Norsk Misjonsselskap (NMS) i Blånildalen , og dette prosjektet løper videre ut dette året 2020.

Det blir spennende å se hvilket nytt internasjonalt prosjekt vi samler oss om etter avstemmingen som snart avsluttes i klubbene. Vi venter på resultatet av opptellingen, – og er uansett sikre på at våre medlemmer slutter opp om vårt nye prosjekt som starter opp i 2021.

red.